Huoltopäivystys

AP-mökkipalvelut Oy
+358 40 729 8538

Varausehdot

Noudatamme majoituspalvelusten tilaamisessa ja varaamisessa sekä peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Sähköauton lataus 50 € / varaus.

Varaaminen ja maksu

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun ennakkomaksusta (50 % majoitushinnasta). Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun eräpäivään mennessä. Meillä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 5 viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava kuukautta ennen vuokra-ajan alkua.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti meille. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin kuukautta ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Muussa tapauksessa veloitetaan ennakkovarausmaksu. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut meille. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Meidän on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Meillä on oikeus perua varaus lisäksi, mikäli varausta koskevaa suorituksia ei makseta eräpäivään mennessä.

Avainten luovutus

Avaimen saa vain maksettuja kuitteja vastaan. Asiakas on velvollinen ottamaan yhteyttä huvilan huolitsijaan viimeistään edellisenä päivänä, ennen vuokra-ajan alkamista. Tällöin sovitaan avaimen luovuttamisesta. Kadonneesta avaimesta aiheutuneet kaikki kulut on varaaja velvollinen korvaamaan meille.

Oleskelu huvilassa

Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.00. Muutoin lähtösiivous laskutetaan jälkikäteen. Tupakointi sekä lemmikkieläinten tuonti huviloihin on ehdottomasti kielletty.

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan huvilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan tai vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla tai vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Henkilömäärä

Huvilaa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on varauksessa ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö huvilan tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Huomautukset

Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja oleskelun aikana suoraan kohteen omistajalle tai huolitsijalle. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Arvonlisävero voimassa olevan lainsäädännön mukaan.